Afspraak maken

Een afspraak maken doe je bij ons door te bellen met ons afsprakenbureau FysioNetworks: 030-2917270 Natuurlijk kan je ook gewoon even binnenwandelen bij het secretariaat om direct een afspraak te maken.

Wat klanten van ons vinden

Ik loop meer dan 10 jaar bij kanaleneiland fysiotherapie. Ik ben heel erg tevreden met hun professionaliteit, en hun manier van werk uitvoeringen en ze houden altijd rekening mee met mijn privé. Mijn vrouw, mijn schoonvader en ik lopen hier allemaal en we zijn allemaal zeer tevreden.

5/5

Saddam Sanyang

Zeer fijne ervaring bij deze praktijk! Fysiotherapeuten staan echt voor je klaar en helpen je graag bij het verhelpen van jouw klachten 🙂

5/5

Layla

Mijn nek en schouders zaten helemaal vast. Dry Needling heeft mij van mijn klachten afgeholpen. Vriendelijk, deskundig en snel geholpen! Aanrader!!!

5/5

A. Sewraj

Onze samenwerkingspartners

fysio-networkx-logo
Mijnzorgapplogo
logo-chronisch-zorgnet
logo kanaleneiland-gezondheidscentrum
Intramedlogo
keurmerk-fysiotherapie-logo