JOLANDA HOOYER

Jolanda Hooyer

Fysiotherapeute

In 2007 heeft Jolanda haar opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht afgerond waarna ze verschillende waarnemingen gedaan heeft in particuliere praktijken.

In de achterliggende jaren deed zij diverse cursussen met name op het gebied van spanningsgerelateerde klachten en chronische pijn. Dit sloot aan bij haar interesses en kwaliteiten en daarom is zij in september 2013 begonnen aan de masteropleiding ‘pscyhosomatische fysiotherapie’, eveneens aan de Hogeschool Utrecht, deze master rondt zij af eind juni 2016. Naast de algemeen fysiotherapeutische behandelingen richt zij zich op behandeling van hyperventilatie, chronische pijn, overspanningsklachten, klachten bij angst en depressie en andere stressgerelateerde klachten.

In haar behandelingen wordt rekening gehouden met de culturele achtergronden.
Jolanda is aanwezig op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag en werkt op beide praktijkadressen (Bernadottelaan en van Vollenhovenlaan).

Jolanda heeft de opleiding tot fysiotherapeute gevolgd aan de Hogeschool te Utrecht en heeft die afgerond in 2007. Sindsdien heeft zij als waarnemer gewerkt in verschillende praktijken.

Opleidingen

  • Fysiotherapie

Activiteiten

  • Fysiotherapie

Informatie