Training bij chronische aandoeningen

In onze praktijk bestaat de mogelijkheid voor patiënten met chronische aandoeningen om een trainingsprogramma te volgen. Er wordt gebruik gemaakt van onze eigen oefenruimte.

Oefentherapie

Mensen met aandoeningen als terugkerende nek-en rugpijn of artrose wordt vaak verteld dat ze veel moeten bewegen. De frustratie bij veel van hen is dat ze niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken. Ga daarom eens langs bij de fysio. Want die weet: blijven bewegen is voor iedereen mogelijk en van vitaal belang.

"Oefentherapie voor chronische aandoeningen is ontzettend belangrijk om uw kracht- en conditie te behouden en progressie van de ziekte te vertragen." - Roxanne Boersma

Beweegaanbod op maat

Fysiotherapeuten weten alles over gezond en verantwoord bewegen. Zij kunnen mensen met een chronische aandoening gidsen en helpen hun vertrouwen op te bouwen. Omdat er regelmatig contact is en zij de patiënten van dichtbij in actie zien, heeft de fysio dan ook het beste zicht op de situatie. In goed overleg kunnen zij een sportief programma samenstellen dat rekening houdt met de wensen, klachten en mogelijkheden van de patiënt. Met zo’n programma op maat is het voor nagenoeg iedereen mogelijk om een actieve(re) leefstijl er op na te houden. Met alle positieve gevolgen van dien.

Voor training bij chronische aandoeningen kunt u terecht bij:

roxanne-boersma

Roxanne Boersma

Fysiotherapeut
Roxanne is sinds maart 2021 werkzaam in onze praktijk Roxanne is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht...
nynke-riemersma-fysio

Nynke Riemersma

Fysiotherapeut
Nynke is werkzaam bij Fysiotherapie Kanaleneiland sinds 2000. Nynke is op maandag, dinsdag, donderdagochtend...