paul-hoes-fysiotherapie-kanaleneiland-1024x1024
BIG nummer: 29033885204

Paul Hoes

Paul is werkzaam als zelfstandig fysiotherapeut vanaf 1984 tot op heden in een solopraktijk in Bergschenhoek (bij Rotterdam) en vanaf 1998 als eigenaar bij Fysiotherapie Kanaleneiland te Utrecht.

Na het afronden van zijn studie in 1984 heeft hij meteen de opleiding sportfysiotherapie gevolgd. Ook manuele therapie had meteen zijn interesse. In later stadium heeft hij ook nog de opleiding tot Dry Needler gedaan (in Groningen, met een internationaal erkend diploma) en de opleiding Handtherapie. Daarnaast heeft Paul zich in de loop van de jaren ook nog verder ontwikkeld in de vorm van vele seminars en cursussen (met voornamelijk orthopedische onderwerpen), waaronder ‘Medische Trainingstherapie’ en ‘Mulligantherapie’.

Naast zijn werk als algemeen fysiotherapeut in de twee particuliere praktijken heeft Paul veel ervaring opgedaan als sportfysiotherapeut in de wereld van individuele en team(top)sport, zowel bij verenigingen (waaronder Sparta voetbal en honkbal) als voor veel clubs in zijn praktijken (waaronder SVH Waterpolo en Feyenoord Handbal). Het diagnosticeren van (complexe) klachten en blessurebeelden en het begeleiden van en adviseren rond postoperatieve revalidatie en training is een van zijn specialiteiten. Binnen het gezondheidscentrum staat hij bekend als de ‘hand- en polsspecialist’. Algemene, orthopedische en sportgerelateerde klachten vormen derhalve het grootste gedeelte van zijn behandelingen.

Paul is op maandag en woensdag aanwezig in de praktijk aan de Bernadottelaan.

Paul is gespecialiseerd in: